Energy flows where attention goes

Welkom op de website voor Lichaamsgerichte psychotherapie

Ben jij nieuwsgierig naar jouw eigen drijfveren, naar jouw eigen oorspronkelijkheid?
Via Lichaamsgerichte therapie (PRT®) kun je dat onderzoeken.

Je dagelijkse leven, je familie, je werk, je relatie. Hoe geef jij jouw leven vorm? Hoe is je relatie met jezelf? In hoeverre zijn er oude patronen en overtuigingen die hierbij nog een belangrijke rol spelen? Misschien helpen ze je, misschien beperken ze je juist om je eigen leven te kunnen leiden? In hoeverre bepaalt het verleden nog steeds je huidige leven? Wanneer jij nieuwsgierig bent naar jouw eigen drijfveren, naar jouw eigen oorspronkelijkheid, naar jouw levensenergie, dan kun je dat onderzoeken met behulp van Lichaamsgerichte Therapie volgens de Primal Rebirth Therapie.

Wat is Primal Rebirth Therapie?

Primal Rebirth Therapie is een dynamische groeitherapie die je helpt om weer in contact te komen met je lichaam en alles wat zich daarin laat zien en voelen.

Er wordt bij de sessies gebruik gemaakt van actieve en passieve werkvormen, waaronder Innerlijk Kind werk, emotioneel lichaamswerk, ademwerk en actieve en rustige meditatie. Ik bied je een veilige bedding waarin je jezelf verder kunt ontdekken en experimenteren met het terug vinden van jouw eigen-wijze weg.

We gaan terug naar de Primal, de oorsprong, naar jouw oorsprong. De omstandigheden in de eerste paar jaar van je leven zijn vaak erg bepalend en vormend voor de rest van je volwassen leven. In vrijwel alle gevallen hebben we ons destijds aangepast aan de omstandigheden die maken dat we afgesplitst zijn geraakt van onze eigenheid. We zijn daarbij als het ware de weg naar onze eigen levensenergie verloren of vergeten.

Door het lichaam wakker te maken en een stem te geven kunnen we opnieuw leren kennismaken met die oorspronkelijke stroming in en met onszelf. De sessies kunnen waardevolle inzichten en aanknopingspunten opleveren, waardoor jij je leven beter en bewuster kunt inrichten vanuit jouw eigenheid en gevoel van eenheid.